plata o plomo

Acteur verklapt startdatum Narcos: Mexico seizoen 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Carlos Somonte/NetflixActeur verklapt startdatum Narcos: Mexico seizoen 2
RTL

Dat de serie Narcos een Netflixhit was, is een understatement. Fijn voor fans: de spin-off Narcos: Mexico is minstens zo goed! En het tweede seizoen kunnen we vrij snel bingen. Tenminste, als we een van de acteurs mogen geloven.

José María Yazpik speelt in de serie drugsbaas Amado Carrillo Fuentes. Op zijn Instagram deelt hij een foto. Zoals vaker reageren fans van de serie massaal met de vraag wanneer een tweede seizoen begint. Dit keer antwoordt José met: “Februari.”

Narcos in real life: zoon El Chapo alweer ontsnapt na arrestatie
Lees ook

Narcos in real life: zoon El Chapo alweer ontsnapt na arrestatie

© Instagram: @jmyazpik

Netflix heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt. José speelt echter al zo lang mee dat hij ook al te zien was in de originele Narcos. Conclusie: we kunnen hem wel vertrouwen.

In Narcos zagen we hoe Pablo Escobar zich omhoogwerkte. In Narcos: Mexico zouden we zomaar nog een bekende crimineel kunnen tegenkomen. Er gaan geruchten dat Joaquin Guzman ook voorbijkomt in deze serie. Zegt die naam je niks? Dan klink El Chapo je misschien wat bekender in de oren.

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico draait om de gewelddadige strijd in de War on Drugs in de jaren ’80. Het geweld speelt niet alleen tussen de drugskartels, maar ook tussen de antidrugseenheden uit Amerika en het Mexicaanse leger gaat het hard tegen hard.

Lees meer over
NetflixserieDrugshandelMexico