Strijder

Samantha Steenwijk toch van de partij bij DWTS-finale

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/RTLSamantha Steenwijk toch van de partij bij DWTS-finale
RTL

Samantha Steenwijk bewijst voor de zoveelste keer een échte strijder te zijn. Nadat gisteren haar grote teen uit de kom ging tijdens een repetitie leek het er even op dat de zangeres de finale van Dancing With The Stars moest laten schieten. Gelukkig gaat het nu een stuk beter en zal ze vanavond weer schitteren op de dansvloer.

"We hadden de gaafste dans voor de finale bewaard"

De dansvloerstrijd barst vanavond weer los in Dancing With The Stars. Helaas leek het er even op dat Samantha niet mee zou doen aan de wedstrijd. Maar vanavond neemt ze het toch op tegen Bibian Mentel, Barrie Stevens en Anouk Hoogendijk in de grote finale van de spectaculaire show. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Staande ovatie voor Samantha Steenwijk in Dancing with the Stars
Lees ook

Staande ovatie voor Samantha Steenwijk in Dancing with the Stars

De zangeres deed het tot nu toe enorm goed in de wedstrijd, maar haar grote teen ging uit de kom tijdens de repetities van de finale. Tegenover RTL Boulevard vertelde ze gisteren: "Het is echt shit. Ik ben op een hele rare manier gevallen waardoor mijn teen uit de kom is. Ik zit nu in het gips. We weten niet hoe het morgen moet, maar ik wil het zo graag. We hadden de gaafste dans voor de finale bewaard."

De finale van Dancing With The Stars is vanavond te zien om 20.00 uur op RTL4. 

Ook al ging het even mis, kan ze nu dus wel meedoen aan de laatste aflevering van Dancing With The Stars. Daarmee sluit Samantha een steengoed seizoen op tv af. Bekijk de video hieronder waarin ze uitlegt hoeveel ze genoot van haar tijd in de danswedstrijd, maar ook van Beste Zangers

Lees meer over
Samantha SteenwijkBibian MentelBarrie StevensAnouk HoogendijkDancing with the StarsDansTv-programma