Controversie

John Legend & Chrissy Teigen zijn 'First Family die we verdienen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJohn Legend & Chrissy Teigen zijn 'First Family die we verdienen'
RTL

De trammelant tussen Chrissy Teigen (33) en John Legend (40) en hun schijnbare aartsrivaal Donald Trump (73) houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Op social media haalt het powerkoppel regelmatig uit naar de Amerikaanse president en daar is hij niet van gediend. Het breekpunt lijkt bereikt nu tijdschrift Vanity Fair het Hollywood-stel heeft uitgeroepen tot de First Family die het land eigenlijk verdient.

"We weten allemaal dat deze president een bijzondere afkeer heeft tegen sterke vrouwen"

Chrissy, John en hun intens schattige kindjes Luna en Miles gingen viral door hun cover op Vanity Fair. Maar vooral de sneer naar president Trump valt de fans van de twee op. Het blad riep het stel uit tot de First Family die Amerika verdient. Dit komt allemaal nadat de president het model een 'vuilgebekte vrouw' noemde op Twitter en John en Chrissy meermaals hun argwaan over de 73-jarige hebben uitgesproken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chrissy Teigen spitte alle roddelbladen door over haar liefje
Lees ook

Chrissy Teigen spitte alle roddelbladen door over haar liefje

John weet wel waarom Trump zo'n hekel heeft aan zijn echtgenoot. "We weten allemaal dat deze president een bijzondere afkeer heeft tegen sterke vrouwen die hem najagen, met name vrouwen met een donkere huidskleur", legt de zanger uit. "Daarom moest hij haar wel aanvallen in zijn tweets. Elke keer als hij zoiets doet, laat hij zichzelf van zijn slechtste kant zien. Ik weet niet of dat mensen weerhoudt om op hem te stemmen, maar hij bewijst hiermee dat hij elke dag een waardeloos mens is." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vanity Fair daarentegen ziet John en Chrissy al helemaal in het Witte Huis zitten en omschrijft hen als #relationshipgoals. "De makkelijke manier waarop ze met elkaar omgaan, de manier waarop ze met genegenheid achterover leunen als ze luisteren naar elkaar", aldus het blad. "Met in het bijzonder John, die gretig en opgewonden lijkt elke keer als zijn vrouw aan het woord is. Zouden ze niet, met hun geweldige kinderen, de inwonende schoonmoeder en de honden, een First Family zijn waarin we zouden geloven?" 

Ondanks de vele kritieken op de huidige Witte Huis-familie, wordt Donalds echtgenote Melania ook erkend als een stijlicoon. Bekijk de video hieronder over de stijl van de First Lady. 

Lees meer over
Chrissy TeigenJohn LegendDonald TrumpAmerikaanse verkiezingenPolitiekBuitenlandse politiek