Bun in the oven

Grey's Anatomy-actrice in blijde verwachting van derde kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCGrey's Anatomy-actrice in blijde verwachting van derde kindje
RTL

De babyslingers kunnen voor de derde keer uit voor actrice Caterina Scorsone (38). De actrice is in blijde verwachting van haar derde kindje, laat ze weten op Instagram.

"Onze familie zal binnenkort nog gekker worden"

Caterina is alweer voor de derde keer zwanger. De Grey's Anatomy-actrice deelde het nieuws met haar twee miljoen volgers op Instagram. "Onze familie zal binnenkort nog gekker worden", aldus de brunette bij een kiekje met haar man en twee kinderen. Het gezin ging verkleed als The Addam's Family voor Halloween, waardoor de hashtag #pumpkinintheoven tot leven werd gebracht. Caterina's collega's zijn door het dolle heen. "Dit is fantastisch!", vindt Camilla Luddington (die Jo Wilson speelt in de show). 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Makers van Grey's Anatomy maken serie rond Erin Brockovich
Lees ook

Makers van Grey's Anatomy maken serie rond Erin Brockovich

"Dit is ongelooflijk", meent Alex Blue Davis, die Casey Parker speelt in Grey's Anatomy. Caterina heeft al twee kinderen met echtgenoot Rob Giles. Zeven jaar geleden verwelkomden ze Eliza en vijf jaar daarna Pippa. Het dochtertje van de actrice heeft het syndroom van Down en sinds de diagnose zet ze zich in voor openheid rondom het onderwerp. "Ik wou dat iedereen het geluk en de zoetheid en de liefde kon tonen sinds de komst van Pippa in onze familie", deelde Caterina kort na de geboorte.  

Ben je groot fan van Grey's Anatomy? Bekijk dan de video hieronder waarin de spin-off Station 19 volledig wordt toegelicht. 

Lees meer over
Tv-programmaZwangerschapLiefdeInstagramBaby