belle van het bal

Sylvie Meis heeft lak aan de regels en gaat voor gewaagde jurk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvie Meis heeft lak aan de regels en gaat voor gewaagde jurk
RTL

Alle ogen waren dit weekend gericht op Sylvie Meis (41). De blondine verscheen tijdens het 26ste Opera Gala in Berlijn in een oogverblindende jurk, inclusief laag uitgesneden decolleté. La Meis lapt hiermee de regels aan haar laars, of beter gezegd: aan haar killer heels.

Hoewel Sylvie eerder al eens een presentatieklus aan haar neus voorbij zag gaan vanwege een 'te blote' japon, trok ze zich dit weekend niets aan van alle kritiek. La Meis laat zich namelijk niet opleggen hoe ze zich moet kleden en trok daarom voor het 26ste Opera Gala in Berlijn wederom een spraakmakende outfit uit de kast.

Rafael laat van zich horen na verloving ex Sylvie Meis
Lees ook

Rafael laat van zich horen na verloving ex Sylvie Meis

Net als de - inmiddels iconische - glitterjurk die ze vorig jaar droeg tijdens het Semper Opera Ball in Dresden, heeft ook de galajurk van dit weekend een behoorlijk hoge split en al even laag uitgesneden decolleté.

Na het gala in Dresden kreeg de 41-jarige te horen van de directeur van het gala dat ze niet meer welkom was vanwege alle kritiek die ontstond door haar kledingkeuze. "We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo laag uitgesneden waren dat het te bloot was voor onze conservatieve klantenkring." Maar dat heeft haar dus niet afgeschrikt om voor dit gala weer voor een nietsverhullende exemplaar te kiezen.

© Getty Images

Voor de aandacht van de mannen hoeft Syl het in ieder geval niet te doen, want afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat ze verloofd is. Na vier maanden daten weet de presentatrice het zeker: Niclas Castello is de man met wie ze wil trouwen. Maar wie is de man die haar hart heeft weten te veroveren nou eigenlijk?

Lees meer over
Sylvie Meis