Fijne lijn

Yes: dit is wanneer het nieuwe Harry Styles-album uitkomt

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesYes: dit is wanneer het nieuwe Harry Styles-album uitkomt
RTL

Het wordt smullen voor Harry Styles-fans in december. De voormalige One Direction-zanger heeft op Instagram eindelijk de releasedatum, naam én cover van zijn tweede album aangekondigd.

Nog een dik een maand wachten, maar dan is 'ie er: het nieuwe album van Harry Styles (25)! De zanger maakte op Instagram de eerste details van de plaat bekend. Zo komt de cd op 13 december in de schappen te liggen en heet 'ie Fine Line. Bovendien heeft hij de hoes ook onthult van zijn lp en fans gaan nu al door het lint dankzij het excentrieke plaatje. De eerste single, Lights Up, werd afgelopen maand uitgebracht. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Harry Styles doodsbang voor stalker en vreest veiligheid'
Lees ook

'Harry Styles doodsbang voor stalker en vreest veiligheid'

Harry kwam in 2017 met zijn eerste soloalbum, Harry Styles. Het was de eerste keer dat de zanger zonder zijn One Direction-maatjes muziek uitbracht. Het was een succesvolle eerste release, mede dankzij de hitsingle Sign of the Times. In de tussentijd was Harry ook te zien in de film Dunkirk. Bovendien maakte hij tijdens de tournee voor zijn lp furore met zijn excentrieke outfits. Bekijk de video hieronder over Harry's style. 

Lees meer over
Harry StylesOne DirectionMuziek