andere tijden

Bingen maar: vierde seizoen Outlander nu te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix / Nick BriggsBingen maar: vierde seizoen Outlander nu te zien bij Netflix
RTL

Het vierde seizoen van Outlander heeft lang op zich laten wachten. Het derde deel verscheen namelijk al in de zomer van 2018 bij Netflix, maar vanaf vandaag kunnen we ook voor het langverwachte vervolg terecht bij de streamingdienst.

Sinds het eerste seizoen van Outlander heeft de show een harem trouwe fans. Hun geduld werd het afgelopen jaar flink op de proef gesteld, maar ein-de-lijk gaat het verhaal van Jamie en Claire verder.

In het vierde seizoen van de populaire serie, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, zijn hoofdpersonen Jamie en Claire gestrand in de Verenigde Staten. Het tweetal heeft er alles voor over terug te keren naar Schotland, maar hebben geen keus dan in de nieuwe wereld te blijven. Alleen zijn de inwoners, de Cherokee, niet bepaald blij met de komst van de blanke indringers.

Nieuw op Netflix: het derde seizoen van Atypical
Lees ook

Nieuw op Netflix: het derde seizoen van Atypical

Ondanks dat het vierde seizoen pas vandaag is toegevoegd aan de lange lijst van Netflix, laat het vijfde seizoen ook niet lang meer op zich wachten. In Amerika gaat dat 16 februari al van start. Wanneer het vervolg bij de streamingdienst te zien is, is niet bekend.

Lees meer over
Netflix