Dit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van OrmondtDit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt
Alles over Love Island 2019

Floor en Daniël namen afgelopen zondag het stokje over van Denzel en Aleksandra en mogen zich nu de officiële winnaars van Love Island noemen. Maar wat vinden de andere Islanders ervan? Wie zijn er nog steeds smoorverliefd? En wat moet er nog uitgesproken worden? Binnenkort kunnen we het allemaal zien in een speciale reünie-aflevering bij Videoland.

De afgelopen zes weken gebeurde er heel wat in de Love Island-villa. Van ruzies over kusjes, jaloerse koppels, onverwachte plottwists en een vliegende comeback. We konden het allemaal zien in het tweede seizoen van het liefdesprogramma. Omdat er altijd vragen onbeantwoord blijven, komt er volgende maand een speciale aflevering waar de kandidaten de laatste stand van zaken bespreken.

Love Island-Lotte heeft de liefde weer gevonden
Lees ook

Love Island-Lotte heeft de liefde weer gevonden

Het is nog maar de vraag hoe de groep Islanders deze december met elkaar omgaan. De reünie-aflevering van het eerste seizoen maakte namelijk flink was los. Zo vloog Sebastiana de andere meiden nog nét niet in de extensions en sloeg de sfeer al snel om toen Chey haar opwachting maakte. Of de slotaflevering ook dit keer weer zo spraakmakend wordt, gaan we zien...

Kun je niet zolang wachten? In Love Check-up deden afvallers Luca en Gabriëlla al een boekje open over hun avontuur.

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Lees meer over
Videoland