Shame on you

Kardashians onder vuur door enorme voedselverspilling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKardashians onder vuur door enorme voedselverspilling
RTL

De nieuwe afleveringen van Keeping up with the Kardashians zijn alweer een tijdje te zien op Videoland en fans zijn niet meer van de bank af te slaan. Onlangs plaatste Khloé echter een video op Instagram waarop te zien is dat de familie een voedselgevecht heeft. En daar zijn de meeste mensen helemaal niet over te spreken.

"Schaam jullie allemaal!"

Op de video van de beruchte familie is te zien hoe de dames elkaar helemaal onder strooien met pasta en salade. Aan het einde is zelfs te zien hoe moeder Kris van achter wordt aangevallen met een karaf Icetea. Maar niet iedereen vond het spektakel even leuk. Meerdere volgers reageren met schande. "Heel veel mensen hebben geen eten. En jullie verspillen het alleen maar", reageert een fan. "Schaam jullie allemaal! Sommige mensen zouden hun rechterarm geven voor dit eten! Walgelijk", vindt een ander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian in de bres om executie te voorkomen
Lees ook

Kim Kardashian in de bres om executie te voorkomen

Dit is niet de eerste keer dat het dramatische gezin een voedselgevecht houdt. In 2015 kozen Kris en Kylie voor guacamole als wapen. De familie heeft geen reactie gegeven op de kritiek. 

Hoewel Keeping Up With the Kardashians al een goede tien jaar op de buis te zien is, zijn er toch onderdelen van hun levens die de fans niet te zien krijgen. Dat bewees Kim in haar E! True Hollywood Story. In de video hieronder krijg je een uniek kijkje in het leven van de realitysterren. 

Lees meer over
Kim KardashianKhloé KardashianKris JennerVoedselVoedselverspilling