Blaadjes vallen

Monique Westenberg en zoontje krijgen geen genoeg van herfst

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellMonique Westenberg en zoontje krijgen geen genoeg van herfst
RTL

De vrieskou begint te naderen, maar voor nu is banjeren in het bos nog zeker mogelijk. En Monique Westenberg (41) zag haar kans schoon om eens lekker te genieten samen met haar kleine mannetje André (3).

"Dit zijn toch van die momenten waar je het voor doet"

Het herfstgevoel zit er lekker in bij Monique en André. Op Instagram deelt de blondine een reeks foto's van hoe ze samen met haar kleine mannetje door de bossen banjert. Uiteraard zijn de grootste liefdes van de 41-jarige er ook bij: haar hondjes. Moniques volgers zijn er in ieder geval helemaal weg van. "Kijk die mannetjes genieten", "Dit zijn toch van die momenten waar je het voor doet" en "Gezellig met de kids en de honden" zijn slechts een paar van de liefdevolle reacties. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes over ex-liefje Monique: 'Ze is heel sterk'
Lees ook

André Hazes over ex-liefje Monique: 'Ze is heel sterk'

Monique gaat door een roerige tijd op dit moment. Onlangs werd bekendgemaakt dat haar relatie met André Hazes (25) is gestrand én dat de zanger haar via een sms'je liet weten dat hij een nieuwe liefde had. Sindsdien zijn de Leef-zanger en Bridget Maasland (45) volop in het nieuws. Bekijk de video hieronder over de rumoer rondom hun eerste kiekje samen en de enorme mediastorm die bij de breuk kwam kijken. 

Lees meer over
Monique NoellMonique WestenbergAndré Hazes jr.André HazesLiefdeFamilieInstagram