Nooit te vroeg pieken

Haal de kerstboom maar! Mariah Carey heeft kerstseizoen geopend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: SpotifyHaal de kerstboom maar! Mariah Carey heeft kerstseizoen geopend
RTL

Er zijn een paar zekerheden in het leven: pepernoten liggen steeds vroeger in de winkels, Bohemian Rapsody staat op nummer één in de Top 2000 en het is pas echt kerst als All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey (49) door de speakers galmt. De popster weet dit zelf maar al te goed en heeft dan ook besloten om het kerstseizoen officieel te openen.

Het iconische nummer is meer dan 520 miljoen keer gestreamd op Spotify, is ruim 1000 keer gecoverd en staat in ruim 12 miljoen afspeellijsten. Hierdoor heeft Mariah de welverdiende titel van Queen of Christmas verkregen.

Mariah Carey telt af naar kerst in hilarische video
Lees ook

Mariah Carey telt af naar kerst in hilarische video

De popster heeft in een ludiek filmpje een kijkje achter de schermen gegeven in hoe zij jaarlijks bepaald wanneer de kerstballen, slingers en natuurlijk de piek weer tevoorschijn mogen worden gehaald. “Mensen vragen mij altijd: ‘Mi, vertel wanneer het kerstseizoen start. Denk je dat het magisch is dat de sfeer met kerst elk jaar weer komt? Dacht het niet. Ik zit hier achter de schermen om ervoor te zorgen dat alles soepeltjes verloopt. Ik ben vroeg begonnen dit jaar en we gaan nu in de hoogste versnelling”, vertelt de zangeres in het filmpje.

Lees meer over
Mariah CareyKerstmis