wat vliegt de tijd

Bibi Breijman geeft bijzonder verjaardagscadeau aan dochter Teddy

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal Bibi BreijmanBibi Breijman geeft bijzonder verjaardagscadeau aan dochter Teddy
RTL

Wat worden ze toch snel groot! Het kleine pretmonster van Bibi Breijman (28) en zanger Waylon (39) viert vandaag alweer haar eerste verjaardag. Het uitgelezen moment voor haar trotse ouders om hun dochtertje eens flink in het zonnetje te zetten.

"Jij bent en blijft mijn kleine wereld voor altijd... mijn lieve kleine Ted"

Bibi heeft speciaal voor de verjaardag van haar engeltje een mierzoete video in elkaar geknutseld, waarin alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar voorbij komen. "Het ene moment knap je uit elkaar van geluk, het andere moment knap je uit elkaar omdat je in het ziekenhuis ligt van ellende. Slaap je in de tuin omdat je je eigen geur niet kan verdragen, maar smacht je naar zes haringen met warme chocomel", vertelt de YouTube-ster tussen de beelden door.

Bibi Breijman vertelt in nieuw programma over alle online haat
Lees ook

Bibi Breijman vertelt in nieuw programma over alle online haat

Bij de video deelt de troste mama ook een persoonlijke boodschap voor haar dochtertje, die ze schreef toen haar kleine Teddy slechts een paar dagen oud was. "Ik kan niet geloven dat dat nu alweer een jaar geleden is", aldus Bibi.

Het gedichtje luidt als volgt: "Oogjes als amandeltjes, kuiltjes als je lacht. Mijn favoriete knuffeltje, je huidje voelt zo zacht. Jouw geurtje dat ik dragen wil, voor eeuwig dicht bij mij. En als je slaapt dan slaap ik niet, ‘tis zonde van de tijd. Ook al groei je nog zo hard en ben je er pas net. Jij bent en blijft mijn kleine wereld voor altijd... mijn lieve kleine Ted."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook de normaal zo stoere Waylon deelt schattige opnames op zijn Instagram. "Je kwam als een duveltje uit een doosje en werd mijn engeltje voor altijd... Happy 1st birthday to the sweetest of all sweethearts!", schrijft hij er dankbaar bij.

Twee concerten in Ahoy Rotterdam, The Voice, een nieuw album én een theatertour: de agenda van zanger Waylon is bomvol! Tijdens de repetities spraken wij hem exclusief over de drukke periode en het liedje dat hij speciaal schreef voor zijn Bibi.

Lees meer over
WaylonBibi Breijman