alles is kapot

Oude wonden Roxeanne Hazes weer opengereten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPOude wonden Roxeanne Hazes weer opengereten
RTL

Roxeanne Hazes (26) deelt dit weekend op haar Instagram een emotioneel bericht. De dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt, laat weten de laatste tijd de nodige ups en downs te hebben gehad.

"Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden"

In de sentimentele post blikt de zangeres terug op haar tour. "Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen", deelt de 26-jarige dankbaar.

Toch heeft Rox de afgelopen tijd ook het nodige verdriet gekend, zo schrijft ze: "Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes: 'Ik heb al mijn hele leven een eetprobleem'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Ik heb al mijn hele leven een eetprobleem'

In het persoonlijke bericht laat de mama van Fender weten dat ze nog lang niet klaar is met groeien en dat ze stiekem geen idee heeft wie ze is, of wil zijn. En daar heeft ze vrede mee. "Ik gun mezelf die zoektocht. En ik zie het als rijkdom, dat ik dit soort dingen met jullie mag delen. Op het podium, op social media, face to face. Door die vrijheid geniet ik nog intenser van mijn tour."

Tot slot staat ze ook even stil bij haar trouwe fans, die haar zoveel liefde geven en erdoorheen slepen. "En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat (...) We helpen elkaar door shitty periodes heen. Juist door er over te praten, open te staan voor gesprekken en liefde door te geven wat niets kost, behalve een beetje tijd en aandacht."

Ondanks haar dappere woorden werd het Roxeanne afgelopen week allemaal een beetje teveel. Het had dan ook niet veel gescheeld of de zangeres had vorige week haar concert in Nijmegen stilgelegd. Vlak voordat ze het podium op moest kreeg ze een mental breakdown.

Lees meer over
Roxeanne Hazes