Loosen up my buttons

Kim Kardashian belooft zich minder sexy te kleden als advocaat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian belooft zich minder sexy te kleden als advocaat
RTL

In een interview met New York Magazine doet Kim Kardashian (39) een boekje open over haar enigszins naakte verleden. De realityster meent in de toekomst minder gewaagd de deur uit te willen, omdat haar man Kanye West (44) en haar advocatencarrière in de weg staan.

"Opeens merkte ik dat ik niet op Instagram kon kijken met mijn kinderen erbij, omdat er de hele tijd naakte kiekjes van mensen voorbijkwamen"

Kim heeft een openbaring gehad. De realityster kleedt zich tegenwoordig minder gewaagd, vindt ze zelf. "Ik weet niet of het komt doordat mijn echtgenoot heeft aangegeven dat hij zich niet altijd even prettig voelt met de sexy manier waarop ik me meestal kleed. Ik luister naar hem en begrijp hem. Maar toch, als puntje bij paaltje komt, geeft hij mij de vrijheid om zelf te kiezen wat ik wel en niet doe", verklaart de 39-jarige aan New York Magazine

Kim Kardashian neemt het op voor Harry en Meghan
Lees ook

Kim Kardashian neemt het op voor Harry en Meghan

"Maar ik ben zelf een soort bewustwording ondergaan", gaat Kim verder. "Opeens merkte ik dat ik niet op Instagram kon kijken met mijn kinderen erbij, omdat er de hele tijd naakte kiekjes van mensen voorbijkwamen. En ja, daar heb ik zeker mijn steentje aan bijgedragen." Ook haar regelmatige bezoekjes aan het Witte Huis hebben haar andere inzichten gegeven. "Ik hoop dat ze het niet zien", vertelt Kim over haar eigen blootfoto's. "Bovendien moet ik volgende week daar nog een keer naartoe." 

De brunette liet zich ook uit over haar stiefvader Caitlyn Jenner, die in Keeping Up With the Kardashians bekendmaakte dat ze transgender is. "We kregen zoveel brieven en berichten van mensen die iets dergelijks hebben meegemaakt. Dat was echt zo'n moment waarbij ik dacht: wauw, ik ben zo trots op onze show. We hebben heel veel laten zien en onze gevoelens geuit, hoe lastig die ook waren." 

Kim heeft haar carrière zowat gebouwd op het tonen van haar lichaam en heeft het internet meermaals gechoqueerd met haar kiekjes. Bekijk de video hieronder om te zien welke reacties dat opleverde. 

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestCaitlyn JennerSeksNaaktfotoSociale MediaInstagram