En bakken maar

Deze RTL Boulevard-deskundige doet mee aan Wie is de Mol? 2020

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Boulevard Deze RTL Boulevard-deskundige doet mee aan Wie is de Mol? 2020
RTL

Er worden steeds meer kandidaten van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Nadat eerder al modeontwerper Claes Iversen als mogelijke Mol naar buiten kwam, mag RTL Boulevard nog een naam bekendmaken. 

De makers van het programma maken de namen bekend door verschillende mysterieuze doosjes te versturen. Hierin zitten allerlei hints naar de desbetreffende kandidaat en het land waarin het zich het komende seizoen zal afspelen. 

© RTL Boulevard

In het doosje welke naar RTL Boulevard is gestuurd zit een waaier, een USB-stick en in ons geval een deegroller. Daardoor is al vrij snel duidelijk geworden dat we niemand minder dan presentatrice en RTL Boulevard-deskundige Miljuschka Witzenhausen (34) in ons Molboekje kunnen noteren als mogelijke Mol. 

© RTL Boulevard

Ook het land lijkt nu bevestigd te zijn. De deelnemers zijn massaal gaan puzzelen en mollen in China, zo is te zien in onderstaande video: 

Ook regisseur Rick McCullough heeft op zijn Instagram bevestigd dat het volgende seizoen van WIDM zich afspeelt in China. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In totaal zijn er tien WIDM-doosjes verstuurd en worden langzamerhand alle namen bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 11 januari 2020 te zien op NPO 1.

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenWie is de Mol?