home sweet home

Monique Smit eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Smit eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis
RTL

Monique Smit is na dagen is het ziekenhuis te hebben gelegen eindelijk weer thuis. Dat laat de 30-jarige weten in een update op Instagram. De zangeres werd vorige week dinsdag opgenomen omdat ze last had van een niersteen en krampen, die een zeurende pijn veroorzaakte.

"Ik ben weer fijn thuis bij mijn heerlijke mannen"

In eerste instantie hoopte Monique en het team artsen dat de steen er vanzelf uit zou komen, maar dat was niet het geval. En daarom moest ze onder het mes. "Het heeft allemaal langer geduurd dan gedacht, alles wat tegen kon zitten zat helaas ook tegen. Laat ik jullie de details besparen, maar het gaat er om dat de operatie is geslaagd en ‘de steen’ is verwijderd!", deelt de Volendamse vandaag met haar volgers. "Ik ben weer fijn thuis bij mijn heerlijke mannen en vanaf morgenavond kan ik eindelijk alles weer oppakken!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis
Lees ook

Monique Smit opgenomen in het ziekenhuis

Door haar opname heeft de moeder van twee wel een heleboel dingen moeten afzeggen, waar ze dan ook vreselijk van baalt. Gelukkig maken de lieve reacties die ze de afgelopen tijd heeft ontvangen een boel goed. "Super bedankt voor de vele lieve reacties/berichtjes en beterschap wensen", sluit ze de post dan ook af.

Lees meer over
Monique Smit