baby on the way

Stralende Tess Milne showt haar groeiende babybuikje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPStralende Tess Milne showt haar groeiende babybuikje
RTL

Het kindje in de buik van Tess Milne (31) is al aardig aan het groeien. Op Instagram deelt de mama een persoonlijke kiekje waar ze haar groeiende buikje showt.

"Het is aan het groeien"

"Het is aan het groeien", schrijft de presentatrice bij een foto waar ze haar baby belly stevig vasthoudt. Tess maakte de zwangerschap begin deze maand wereldkundig tijdens de uitreiking van de Special Media Awards. "Ik ben niet alleen. Ik ben samen met mijn baby in mijn buik”, vertelde ze tegenover het aanwezige publiek.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tess Milne is een dolgelukkige moeder
Lees ook

Tess Milne is een dolgelukkige moeder

Hoewel ze niet kan wachten om haar kindje te ontmoeten, moet de blondine wel nog even geduld hebben. Momenteel is Tess zestien weken zwanger. In mei is ze uitgerekend en hoopt ze haar engeltje op de wereld te zetten.

De mommy to be weet niet nog het geslacht van haar kindje, maar tegenover RTL Boulevard vertelde ze eerder dat ze stiekem denkt dat het een meisje wordt. Extra bijzonder is dat haar tweelingzus momenteel óók in verwachting is. 

In december 2017 verwelkomden Tess en haar man Ties hun eerste kindje, zoontje Cairo Willem. Zus Lisa beviel in dezelfde periode van zoontje Liam.

Lees meer over
Tess Milne