gekke dingen

'In seizoen 4 Stranger Things gaat een hoofdpersonage dood'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix'In seizoen 4 Stranger Things gaat een hoofdpersonage dood'
RTL

Dood en verderf staan centraal in Stranger Things, maar tot nu toe hebben de hoofdpersonages de dans vrijwel allemaal kunnen ontspringen. Met seizoen vier in aantocht, gaan de geruchten dat daar nu verandering in komt. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie seizoenen van Stranger Things.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Stranger Things-fans afscheid zullen moeten nemen van één van hun lievelingspersonages. De kinderen uit Hawkins hebben al behoorlijk wat voor hun kiezen gekregen, maar de jongens en meiden hebben het allemaal overleefd. Maar seizoen vier kan daar verandering in gaan brengen, als we de makers van de Netflix-serie mogen geloven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yes: eerste trailer Black Widow mét Stranger Things-acteur
Lees ook

Yes: eerste trailer Black Widow mét Stranger Things-acteur

De Duffer Brothers, de mannen achter de show, deelden een aantal emoji's op Twitter. Een clown, cowboy, boos poppetje en doodshoofd naast elkaar zouden een hint zijn voor het nieuwe seizoen. En het doodshoofdje valt fans natuurlijk vooral op. Aan het einde van seizoen drie leek het erop dat Hopper tóch niet dood was. Dus zou het zomaar kunnen dat er dit keer wel echt een hoofdpersonage de serie gaat verlaten. Maar wie, dat blijft de grote vraag. Daarnaast werd de titel van eerste aflevering van seizoen vier onthult: The Hellfire Club

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Stranger Things zou bovendien nog eens vier nieuwe personages introduceren en in het vierde seizoen draaien om tijdreizen. Wanneer de succesvolle serie terugkeert op Netflix is nog onduidelijk. De show is hiervoor altijd al een enorm succes geweest, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Millie Bobby BrownNetflixNetflixserieTv-programmaTelevisie