Dat wordt bingen

Blokkeer je agenda! Datum deel 4 La Casa de Papel bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Blokkeer je agenda! Datum deel 4 La Casa de Papel bekend
RTL

Laat alles vallen waar je op dit moment mee bezig bent en pak je agenda! Netflix heeft na lang wachten eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van La Casa de Papel. Vanaf 3 april 2020 kunnen we de bloedstollende serie bingen. Pas op: dit artikel bevat spoilers. 

Netflix-serie La Casa de Papel krijgt een spin-off
Lees ook

Netflix-serie La Casa de Papel krijgt een spin-off

La Casa de Papel gaat over El Profesor die de allergrootste overval ooit bedenkt: de overname van de Koninklijke Munt van Spanje en het stelen van 2,4 miljard euro. Hij zoekt acht mensen bij elkaar die bepaalde talenten bezitten en die niets te verliezen hebben. Met deze bende slaagt hij erin om uit het Spaanse Nationale Munthuis te ontsnappen met het geld. Hun geluk is echter van korte duur wanneer één van hen gearresteerd wordt. Later wordt een nieuw plan bedacht: het veroveren van de Nationale Bank van Spanje. 

Of hierna nog een seizoen komt, is vooralsnog niet bekend. Eerder wilde de makers namelijk niet eens een derde seizoen maken. Ze hadden namelijk een heel andere verhaallijn in gedachten. Het oorspronkelijke idee was namelijk om niet alleen hoofdcrimineel Berlin terminaal ziek te maken, maar álle bendeleden. Dit met de insteek dat ze dan allemaal niets te verliezen hadden en daarom met El Professor zouden willen samenwerken. Allemaal leuk en aardig, maar dat zou wel betekenen dat de show na het tweede seizoen was gestopt. 

Het nieuwe seizoen is wereldwijd exclusief beschikbaar op Netflix.

Lees meer over
Netflixserie