vlieg met me mee

Trijntje Oosterhuis zet jarig dochtertje in het zonnetje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @trijntjeoosterhuisTrijntje Oosterhuis zet jarig dochtertje in het zonnetje
RTL

Het is een bijzondere dag voor Trijntje Oosterhuis (46) en haar vriend Alvin Lewis. Hun dochtertje Maël mag vandaag namelijk vier kaarsjes uitblazen en daar staat de zangeres bij stil op Instagram.

"Veel leuker wordt het leven niet!"

"Jij maakte mij moeder van een vrouw!", begint Trijntje haar eerbetoon aan Maël. "Je broers hebben jouw naam bedacht. Hun namen samen husselen en daar kwam jij uit!! Ze dragen je alle drie op handen. Jij verbond ons samengestelde gezin met elkaar! Als een kroon op ons leventje samen!" Ook heeft de zangeres een lief woordje over voor haar vriend Alvin: "Jij hebt de allerleukste vader die je maar kunt bedenken en ik de leukste man." 

Trijntje Oosterhuis wil samen op het podium met Lex Uiting
Lees ook

Trijntje Oosterhuis wil samen op het podium met Lex Uiting

Bovendien zou Maël nog weleens mee op tournee kunnen gaan met haar moeder, aangezien zij wordt omschreven als de 'vocalist' "hier in huis." "En terwijl je elke dag met al je broers en je vader op de keukenvloer danst, ga je je eigen gangetje en slaat 'ondanks je mega hoge knuffelgehalte' iedereen van je af als een echte diva. OMG, wat moet dat worden als je straks uit gaat, de stad Amsterdam onveilig maken met je vriendinnen."

Die tijd laat gelukkig voor Trijntje nog even op zich wachten. "Gelukkig lig je nu totaal gesloopt met al je nieuwe Elsa-jurken en Slijmspullen en Unicorn-outfits en je eigen plastic speelgoed pinpas veilig in je bedje te slapen. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat ik elke dag gek word van geluk als ik dit prachtige meisje in haar oogjes kijk en de eer heb haar moeder te mogen zijn! (...) Veel leuker wordt het leven niet! Dankbaar. Moeder van een vrouw(tje)." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Trijntje heeft haar handen vol op het moment. In de video hieronder vertelt de zangeres hoe erg ze het naar haar zin had tijdens haar tournee. 

Lees meer over
Trijntje OosterhuisVerjaardagBabyLiefdeFamilieInstagram