Grens bereikt

Stopt Kourtney met Keeping Up With The Kardashians?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Stopt Kourtney met Keeping Up With The Kardashians?
RTL

Schokkend nieuws uit de Amerikaanse realitywereld. De oudste van de Kardashians, Kourtney (40), lijkt er namelijk mee te moeten stoppen. Dat blijkt uit de laatste uitzending van de spraakmakende serie Keeping Up With The Kardashians.

"Het begint met een F en eindigt met een D"

In de laatste aflevering van de realityserie over de wereldberoemde familie is te zien dat er een grote kans bestaat dat Kourtney Kardashian vroegtijdig het programma verlaat. Er hing namelijk overduidelijk een gespannen sfeer tussen de zusjes, wat eindigde in een uitbarsting tussen Kourtney, Kim (39) en Khloé (35). De jongste zusjes vinden namelijk dat de 40-jarige te veel van haar leven buiten de spotlights houdt. Zo houdt ze haar grote liefde, model en voormalig bokser Younes Bendjima, weg van de camera's. En daar zijn de zusjes het allesbehalve mee eens.

Khloé Kardashian vergeeft ex-vriend en ex-BFF Kylie Jenner
Lees ook

Khloé Kardashian vergeeft ex-vriend en ex-BFF Kylie Jenner

Door de familievete dreigt Kim nu met het ontslag van Kourtney, aangezien ze zich niet aan haar contractuele filmverplichtingen houdt. Kim vindt dat haar zus "te veel f*cking grenzen" heeft. Tijdens de aflevering deed de wederhelft van Kanye West een voorstel aan haar grote zus: als ze zich niet meer zou openstellen voor de camera's, is er maar één oplossing: "Het begint met een F en eindigt met een D", zegt Kim, waarmee ze naar het engelse woord fired refereert.

Of de oudste telg van het stel inderdaad het programma vroegtijdig zal verlaten, is nog niet duidelijk. 

Lees meer over
Kim KardashianKourtney KardashianKhloé Kardashian