when the rain starts to pour

Friends-actrice Courteney Cox wordt verward met Caitlyn Jenner

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesFriends-actrice Courteney Cox wordt verward met Caitlyn Jenner
RTL

Van je vrienden moet je het hebben en Courteney Cox (55) weet dat maar al te goed. Haar goede vriend David Spade (55) plaatste een kiekje met haar op Instagram en werd overladen met comments dat de Friends-actrice op niemand minder dan Caitlyn Jenner (70) lijkt. De 55-jarige snapt de vergelijking wel.

"Je bent hilarisch"

"Oké, ik zie het ook", reageert Courteney op de commotie. De Friends-actrice werd verward met niemand minder dan Caitlyn Jenner op een kiekje met goede vriend David Spade. De 55-jarige deelt zelf een reeks foto's waarin duidelijk te zien is dat ze de grap ook wel snapt. Zo zet ze een oude foto van haarzelf naast eentje van Caitlyn, waaruit blijkt dat ze inderdaad wel iets van elkaar wegebben. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

‘Matthew Perry is nog altijd verliefd op Courteney Cox’
Lees ook

‘Matthew Perry is nog altijd verliefd op Courteney Cox’

Het valt goed in de smaak bij de fans van Courteney én haar beroemde vrienden. "Je bent hilarisch. Oh mijn GOD, wat hou ik van jou", reageert Friends-collega Jennifer Aniston onder de fotoreeks. Daarnaast zijn het vooral lach-emoji's die worden geplaatst. Helaas heeft Caitlyn zelf nog niet gereageerd op de vergelijking. 

Friends, de serie waar Courteney haar doorbraak aan te danken heeft, vierde dit jaar haar 25ste verjaardag. Bekijk de video hieronder hoe de sterrencast én de fans hier een feestje van maakten. 

Lees meer over
Courteney CoxCaitlyn JennerSociale MediaInstagram