Best friends forever

Leco van Zadelhoff steekt Fred van Leer hart onder de riem

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeco van Zadelhoff steekt Fred van Leer hart onder de riem
RTL

De heftige periode waar Fred van Leer (43) zich in bevindt, bevalt Leco van Zadelhoff (51) helemaal niet. De beste vriend van de stylist wil niets liever dan dat het beter met hem gaat en toont zijn steun op Instagram.

"Hou je taai!"

"Lieve Fred, lieve vriend, even aan jezelf denken", aldus Leco bij een foto samen met zijn beste vriend Fred. "En dan staan wij weer heeeel snel samen zo ergens leuk thuis of op een feestje. Maar dan zonder paars licht graag!!! Hou je taai!" Ook de stylist heeft het kiekje gezien en reageert met een hartje. Fred kan de steun wel gebruiken, hij bevindt zich momenteel namelijk voor de derde keer in het ziekenhuis wegens een bacteriële infectie. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred van Leer laat van zich horen na ingrijpende operatie
Lees ook

Fred van Leer laat van zich horen na ingrijpende operatie

Fred gaf onlangs nog een update over zijn gezondheid. De sterrenstylist geeft aan enorme pijn te hebben en dat de hardnekkige bacterie nog altijd in zijn lichaam zit. Bovendien houdt hij twee littekens op zijn schouder over aan het tafereel. "Dat houdt in dat ik al mijn optredens moet afzeggen, de aankomende twee weken", verklaart Fred op Instagram. "En daar baal ik natuurlijk vreselijk van, want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. Daarna zien we wel. Het komt allemaal goed." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Aran Bade ging na de eerste operatie al langs bij Fred in het ziekenhuis, toen de sterrenstylist zich behoorlijk slecht voelde. Bekijk de video hieronder waarom hij zo geëmotioneerd was door het hele gedoe. 

Lees meer over
Fred van LeerLeco van ZadelhoffVriendschapInstagramLiefde