't is de waarheid

Iris Hond zag langdurige relatie met Marco Borsato niet zitten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TalpaIris Hond zag langdurige relatie met Marco Borsato niet zitten
RTL

Het nieuws dat Marco Borsato (52) en Iris Hond (32) enkele jaren geleden een kortstondige affaire hebben gehad, sloeg in als een bom. Nu vertelt de pianiste in de Privé dat het puur ging om ‘een vluchtig contact.’

"Dat had niet moeten gebeuren"

Iris vertelt dat zij en Marco in eerste instantie gewoon goede vrienden waren. “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep. Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

Marco Borsato viert de verjaardag van de liefde van zijn leven
Lees ook

Marco Borsato viert de verjaardag van de liefde van zijn leven

Van een eventuele langdurige relatie was dan ook geen sprake, vertelt de pianiste. “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.” Marco en Iris hebben elkaar na de fling dan ook een tijdje niet meer gezien. “De eerste keer was pas in 2016, drie jaar nadat het allemaal was voorgevallen."

"We hebben elkaar echter nooit ontlopen en konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken", vervolgt ze. "Omdat we onze fout erkenden. Ook Leontine wist het al vrij snel en zij en Marco hebben het met elkaar besproken. Daar was ik natuurlijk niet bij."

Lees meer over
Iris HondMarco BorsatoLeontine BorsatoRelatie