uit het oog...

Love Island-Victoria gaat samenwonen maar niet met Ziggy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @victoria_vermeerLove Island-Victoria gaat samenwonen maar niet met Ziggy
RTL

Pak 'm beet een maand zijn de finalisten van Love Island terug in Nederland, maar blijkbaar kunnen ze elkaar niet missen. Zo zijn Lisa en Victoria zelfs zó aan elkaar dat de vriendinnen nu gaan samenwonen in Amsterdam.

De meiden kunnen amper geloven dat ze zo snel samen een plekje gevonden hebben in onze hoofdstad. Volgens de kersverse Amsterdammers hebben ze geluk gehad dat alles zo vlot is verlopen. Slechts één bezichtig was er nodig, terwijl sommige máánden doen over het vinden van een geschikt plekje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine
Lees ook

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine

In de allereerste verhuisvlog van de twee laat Victoria trots hun nieuwe stekje zien, dat vanzelfsprekend wordt gevierd met bubbels. De dames willen zo snel mogelijk intrekken en de eerste spulletjes zijn al in huis gehaald. Ook hebben de Love Island-sterren al wat bedacht voor de extra kamer: een walk-in closet.  En ook aan de kleine Beer wordt gedacht, want die verhuist natuurlijk gewoon mee. 

RTL Boulevard sprak zowel Lisa als Victoria eerder al over hun toekomstplannen in de Love Check-up. Bekijk hun video's hieronder.

Lees meer over
Love Island