eenzame kerst

Mel B. gescheiden van dochtertje tijdens feestdagen

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMel B. gescheiden van dochtertje tijdens feestdagen
RTL

Slecht nieuws voor Mel B. (44) Een rechter in Los Angeles heeft bepaald dat ze haar achtjarige dochter Madison, die ze deelt met haar ex-man Stephen Belafonte, niet naar Engeland mag laten overvliegen voor de kerstdagen. Dit meldt TMZ.

Volgens haar ex is Madison bang dat haar moeder haar 'iets aan zal doen'. Tijdens een eerdere moeder-dochter reis naar het Verenigd Koninkrijk zou de hun achtjarige dochter getraumatiseerd zijn geraakt door Mel's toedoen.

Wat er daadwerkelijk is voorgevallen tussen de twee is onduidelijk, maar Stephen meent dat Mel hun kind steeds opnieuw vraagt om slechte dingen over haar vader te zeggen.

Mel B. heeft haar leven drastisch omgegooid
Lees ook

Mel B. heeft haar leven drastisch omgegooid

De rechter was hierop vastbesloten en nam zijn besluit in het voordeel van de zangeres haar ex, omdat hij het kind geen enkel risico wilde laten lopen. De advocaten van de Spice Girl beweren dat Stephen allang akkoord was gegaan met deze reis en ineens van gedachten veranderde.

De zangeres was aflopen jaar regelmatig in het nieuws. Zo haalde ze de krantenkoppen door te beweren het bed te hebben gedeeld met een van haar Spice Girls-collega's.