sobere kerst

Afgekickte Gordon: 'Aankomende kerst zal heel anders zijn'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAfgekickte Gordon: 'Aankomende kerst zal heel anders zijn'
RTL

Geen witte kerst dit jaar voor Gordon (51). De Kon ik maar even bij je zijn-zanger laat in een interview met VRIJ Magazine weten geen druppel alcohol aan te raken tijdens de feestdagen. "Aankomende kerst zal heel anders zijn dan vorige jaren", aldus een sobere Gordon.

"De feesten ga ik absoluut niet opzoeken, daar heb ik helemaal geen zin in"

"Ik heb een heel raar jaar gehad, ik ben natuurlijk afgekickt. De feesten ga ik absoluut niet opzoeken, daar heb ik helemaal geen zin in", doet hij zijn plannen voor de feestdagen uit de doeken. "Ik ben al een tijdje alleen en als je met iemand bent zijn die dagen heel anders."

Gordon en Connie leggen ruzie bij tijdens KWF-actie
Lees ook

Gordon en Connie leggen ruzie bij tijdens KWF-actie

Toch staat hem een prachtige kerst te wachten, die hij doorbrengt in Kaapstad. "En met oud en nieuw heb ik samen met een vriendin een vlucht naar Mauritius. Om twaalf uur hang ik dus in de lucht, in plaats van in de lampen." En dan gaat er geen druppel drank naar binnen, zelfs geen slokje. "Ik wil het niet meer. Het is verleden tijd, klaar. Ik maakte ook altijd grappen over coke en witte kerst, maar sinds ik zelf niet meer gebruik, doe ik dat niet meer."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En een moment van zelfreflectie en bezinning is iets wat hij iedereen gunt. "Ik was het kwijt, maar het weer gevonden. Jammer dat dat niet eerder is gebeurd, maar ik heb me daarin berust. Het is zoals het is.”

De zanger heeft dit jaar het roer helemaal omgegooid en vertrok een paar maanden geleden naar Zuid-Afrika om af te kicken van de drank en drugs. Hij wordt nu zelf gezien als een voorbeeld voor verslaafden.

Lees meer over
Gordon