Kylie goes Europe

De skincare lijn van Kylie Jenner komt naar Nederland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDe skincare lijn van Kylie Jenner komt naar Nederland
RTL

Voorheen moest je flink wat moeite doen om beauty producten van Kylie Jenner (22) te bemachtigen. Denk aan hoge invoerkosten of een bezoekje aan The States. Dat hoeft binnenkort niet meer, want de producten van de jongste Kardashian-telg komen naar Nederland!

"Ik ben zo blij dat ze de producten nu persoonlijk kunnen testen"

Douglas kondigde deze week aan dat Kylie Skin, de skincare lijn van de 22-jarige miljardair, vanaf het voorjaar van 2020 bij de parfumerie te koop gaat zijn. En daarmee hebben ze een primeur in handen, want nergens anders in Europa is het merk nog te koop!

Tina Müller, CEO van Douglas, laat weten enorm trots te zijn op de bijzondere samenwerking. "We werken samen met een van de meest bewonderde en invloedrijke merken. (...) Kylie heeft talloze keren bewezen dat ze de tijdgeest van haar Amerikaanse klanten precies ontmoet en we verwachten datzelfde enthousiasme voor haar producten in Europa te wekken."

Justin Bieber steekt de draak met viral filmpje Kylie Jenner
Lees ook

Justin Bieber steekt de draak met viral filmpje Kylie Jenner

Ook de realityster herself liet weten enorm gelukkig te zijn met de lancering. "Ik ben zo opgewonden om Kylie Skin volgend jaar naar Douglas Group te brengen voor mijn allereerste retaillancering in Europa. Zoveel van mijn fans hebben me gevraagd om mijn huidverzorgingsproducten beschikbaar te maken in Europa, en ik ben zo blij dat ze de producten nu persoonlijk kunnen testen en ervaren en voor het eerst in winkels kopen."

Natuurlijk zullen alle favorieten van Kylie te vinden zijn bij Douglas, zoals de Foaming Face Wash, Walnut Face Scrubem  Face Moisturizer. Goed om te weten: alle producten zijn vegan, cruelty-free, glutenvrij, sulfaat- én parabenenvrij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Kylie Jenner