Wat heb ik nou toch aan mijn pudding?

Schattige foto van kokende prins George heeft diepere betekenis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSchattige foto van kokende prins George heeft diepere betekenis
RTL

Ook het Britse koningshuis is druk bezig met de voorbereidingen van een heerlijke kerstmaaltijd. Hierbij krijgen ze gelukkig hulp van een wel heel schattige kok: de 6-jarige prins George, en dat is niet zomaar.

Op het Instagram-account van Kensington Palace werd een wel heel schattig kiekje gedeeld: Prins George die onder toeziend oog van vader William, grootvader Charles en overgrootmoeder Elizabeth druk bezig is met het maken van een kerstpudding. De foto met deze vier generaties heeft echter wel een diepere betekenis dan in eerste instantie doet lijken. 

Prins George heeft tijd van zijn leven tijdens voetbalwedstrijd
Lees ook

Prins George heeft tijd van zijn leven tijdens voetbalwedstrijd

Het is dan ook zeker niet toevallig dat er maar liefst vier generaties op de foto’s staan. De vier generaties staan voor een dwarsdoorsnede van de Britten die geholpen worden door The Royal British Legion, zoals kinderen van militairen en oorlogsveteranen. Legion is een liefdadigheidsinstelling die militairen, ex-militairen en hun gezinnen ondersteunt.

In totaal zijn er drie foto’s gedeeld op het account welke onderdeel zijn van de lancering van een groot jaarlijks feest. Elk jaar wordt dat door Legion gegeven voor het leger en veteranen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prins George zal nog flink wat werk moeten verzetten, er moeten namelijk 99 puddingen gemaakt worden. Ook dit heeft een bijzondere reden: 99 puddingen staan voor 99 jaar dat The Royal British legion bestaat.

Lees meer over
Prins GeorgePrins WilliamKoningin Elizabeth IIKoning CharlesKerstmis