gezelligheid kent geen tijd

Zijn Love Island-Daniël en Temptation-Daniëlle verliefd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandZijn Love Island-Daniël en Temptation-Daniëlle verliefd?
RTL

Het liefdesavontuur van Daniël en Floor uit Love Island mag er dan op zitten, de hunk lijkt inmiddels alweer een andere reality-dame aan de haak te hebben geslagen. Het gaat om niemand minder dan Daniëlle uit Temptation Island VIPS, die in het programma het gezellig had met YouTuber Thomas Cox.

"We hebben het samen gewoon erg leuk"

Daniël en Daniëlle "hebben het heel leuk samen maar we zijn geen koppel", vertelt de Love Island-ster aan RTL Boulevard. "Zoals je op mijn Instagram kunt zien, zijn we van het weekend spontaan naar Frankrijk gereden en hebben een kamer in een kasteel geboekt. We hebben het samen gewoon erg leuk, maar voor een relatie is het nog erg vroeg." De twee willen duidelijk nog geen label op hun liefde plakken. 

Ook Love Island-Thijs en Lisa zetten punt achter relatie
Lees ook

Ook Love Island-Thijs en Lisa zetten punt achter relatie

Bovendien is Daniëls Love Island-relatie kort geleden verbroken. "Het is ook pas net uit met Floor en de reden daarvan weet eigenlijk niemand", aldus de hunk. "Ik vind het soms wel lastig, omdat mensen heel snel oordelen terwijl ze de echte reden niet weten waarom het niet meer werkte tussen mij en Floor. Wat dat precies is, wil ik liever niet zeggen, omdat dat best privé is."

Daniël was eerst nog gelukkig met Floor en vertelde alles over hun Love Island-avontuur in Love Check-up, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Love IslandTemptation Island VIPSLiefdeRelatie