like a virgin

Net binnen: Virgin River krijgt een tweede seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNet binnen: Virgin River krijgt een tweede seizoen
RTL

De romantische Netflix-serie Virgin River krijgt een vervolg. Eerder onthulde de cast stiekem al bezig te zijn met de opnames, maar nu heeft ook de streamingdienst zelf het leuke nieuws bevestigd.

Het was enkel nog wachten op een bevestiging, want in een post eerder deze maand waarin hoofdrolspelers Martin Henderson en Alexandra Breckenridge kijkers een fijne kerst wensten, lieten ze al vallen een vervolg aan het filmen te zijn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het tweede seizoen zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen en wordt nog volgend jaar verwacht bij de populaire streamingservice.

Stalker alert: Netflix deelt volledige trailer YOU seizoen 2
Lees ook

Stalker alert: Netflix deelt volledige trailer YOU seizoen 2

De Netflix-hit Virgin River is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het kleine stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen!

De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Het eerste seizoen van Virign River zie je nu bij Netflix.

Lees meer over
NetflixNetflixserie