niemand mag met kerst alleen zijn

Temptation-Fabrizio heeft een nieuwe liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTemptation-Fabrizio heeft een nieuwe liefde
RTL

Temptation-ster Fabrizio Tzinaridis (27) heeft het liefdesgeluk weer gevonden. Tegenover zijn 'collega' Joshua Feytons (23) bekent hij dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is. "Het zou wel eens heel serieus kunnen worden", aldus de realityster. 

"Het zou wel eens heel serieus kunnen worden"

2019 was een druk jaar voor de scheidingsadvocaten in showbizzland. Een breuk die we absoluut niet aan hadden zien komen was die tussen Pommeline en Fabrizio. Het stel had grote plannen voor de toekomst, maar hun deelname aan het beruchte programma Temptation Island VIPS gooide roet in het eten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Pommeline deelt flinke sneer uit naar ex Fabrizio
Lees ook

Pommeline deelt flinke sneer uit naar ex Fabrizio

Lang single bleef Fabrizio niet, want na de show had hij al meteen een aantal vriendinnetjes. Serieus werd het echter nooit, tot nu. "Ik kan het nu wel toegeven dat ik met een bepaald persoon aan het daten ben", vertelt de spierbundel openhartig in de YouTube-serie Cartalks. "Ze geeft mij het gevoel van: het zou wel eens heel serieus kunnen worden."

Toch wil de Griekse god niet al te veel details prijsgeven, uit voorzorg. "Het is gewoon nog te pril."

De Temptation-hunk vertelt in de video ook over zijn laatste dag met Pommeline, die volgens hem erg zwaar was. "Twee jaar onafscheidelijk geweest en lief en leef gedeeld. We hebben fantastische tijden samen gehad. Er zijn koppels die 20 jaar samen zijn en de helft nog niet hebben gezien, wat wij hebben gezien (...) Ik heb hele mooie jaren gekend met Pommeline."

Toch kan hij niet ontkennen een grote fout te hebben gemaakt. "Ja, ik heb en scheve schaats gereden en daar ben ik niet trots op. Maar dat gebeurt." In Temptation Gossip vertelt Pommeline er alles over.

Lees meer over
FabrizioTemptation Island VIPSLiefdeRelatie