oude liefde

Monica Geuze en Lars Veldwijk hinten op verzoening

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze en Lars Veldwijk hinten op verzoening
RTL

De liefde mag dan geblust zijn tussen Monica Geuze (24) en Lars Veldwijk (28), maar de twee hebben hun eigen versie van Kerstmis al samen gevierd. De vlogger deelt het vreugdige moment in haar nieuwste video. Bovendien hinten de twee op een eventuele verzoening.

"Ga jij het nieuws vertellen?"

Monica en Lars maakten dit jaar bekend ieder hun eigen weg te gaan. Toch werd al snel duidelijk dat ze niet compleet uit elkaar leven zouden verdwijnen, omwille van hun dochtertje Zara-Lizzy. In de nieuwste vlog van de 24-jarige lijkt het er echter op dat een verzoening misschien wel op de planning staat voor het nieuwe jaar. "Ga jij het nieuws vertellen?", vraagt Lars aan zijn ex. Waarop Monica verbaasd reageert. "Dat we weer samen zijn", verduidelijkt de voetballer. 

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'
Lees ook

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'

Het lijkt om een grap te gaan. Monica rolt haar ogen voor de camera en gaat verder met filmen. "Krijg jij er ook een allergische reactie van?", vraagt ze als grapje aan Mason, het zoontje van Lars. Daarnaast hebben de exen ook samen Kerst vroegtijdig gevierd met hun kleine kinderen. Een hele hoop cadeautjes lagen op de vloer voor Zara-Lizzy en Mason. 

Monica heeft al eerder aangegeven dat ze misschien wel Kerst ging vieren met haar ex-vriend, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Monica GeuzeLars VeldwijkLiefdeRelatieVloggerFamilieInstagram