MOOI! WEER DE LEEUW

Paul de Leeuw blaast Op Goed Geluk nieuw leven in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaul de Leeuw blaast Op Goed Geluk nieuw leven in
RTL

Paul de Leeuw (57) heeft een nieuwe klus te pakken. Hij gaat namelijk Op Goed Geluk, een datingprogramma dat vroeger op televisie was, presenteren bij RTL. Dat vertelt de presentator tegenover RTL Boulevard.

"Ik vind het heel leuk"

"Ik ga een nieuw programma doen", begint Paul te vertellen tijdens een interview met Lex. "Het is me gevraagd, toen moest ik eerst lachen. Toen dacht ik: Ik ga het doen. Op Goed Geluk." Dat is een datingprogramma dat eerder al op televisie was. Carry Tefsen (81) en Gordon (51) presenteerden de show eerder al. Door middel van bepaalde vragen te stellen, aan mensen die ze niet zien, kunnen de kandidaten een match krijgen met een eventuele partner.

Paul de Leeuw gaat de kijkcijferstrijd aan tegen Linda de Mol
Lees ook

Paul de Leeuw gaat de kijkcijferstrijd aan tegen Linda de Mol

Paul zal van tevoren niet ingelicht worden over welke eventuele partners er achter het scherm zitten. "Dus ik zal de kandidaten helpen met het zoeken naar de liefde." Daarom wil Paul graag de leukste kandidaten naast zich hebben. "Dus als je wil meedoen, mag dat. Je mag alles zijn. Jong, oud, op vrouwen vallen of op mannen. Het maakt niet uit. We gaan het maken. Ik vind het heel leuk", besluit de presentator.

Een presentatieklus van Paul die al eerder te zien is, is zijn programma dat wordt uitgezonden op oudjaarsavond. Over die show kun je alles zien in de video hieronder.

Lees meer over
Paul de LeeuwRTL GroupTelevisieTv-programmaNederland