temptation at first sight

MAFS-kandidaten krijgen tweede kans, en jij kunt met ze daten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMAFS-kandidaten krijgen tweede kans, en jij kunt met ze daten
RTL

Hoewel het programma Married at First Sight mooie successen boekte in de liefde, zijn er ook enkele kandidaten die besloten om niet door te gaan met het huwelijk. Voor drie kandidaten komt er nu een tweede kans en ze zijn nog op zoek naar goede dates...

Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) stapten vol overtuiging in het liefdesbootje, maar hebben de kerstdagen toch alleen moeten doorbrengen. Daar komt nu verandering in, want RTL geeft de vrijgezellen nog een kans. In een nieuw programma genaamd Married at first Sight: Second Chance kunnen de kijkers zich opgeven om met een van de drie te gaan daten.

Nieuw seizoen Married at First Sight twee keer per week op tv
Lees ook

Nieuw seizoen Married at First Sight twee keer per week op tv

Gelukkig voor de kandidaten hoeven ze niet direct een boterbriefje te halen, het gaat deze keer puur en alleen om daten. Wanneer Married at first Sight: Second Chance op de buis komt is nog niet bekend. Heb jij interesse in een van de singles? Je kunt je hier opgeven!  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op 7 januari gaat in ieder geval een nieuw seizoen van Married at First Sight op tv, en dit keer niet een keer per week, maar twee keer per week!

Lees meer over
Married at First SightDatenTv-programma