Beste beentje voor

John van den Heuvel blikt terug op 2019: ‘Gelukkig wél beenruimte’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @Johnvdheuvel62John van den Heuvel blikt terug op 2019: ‘Gelukkig wél beenruimte’
RTL

John van den Heuvel (57) blikt -net als heel Nederland- terug op het afgelopen jaar. Dit doet de misdaadverslaggever niet aan een keukentafel met een oliebol, maar in het vliegtuig met een glas champagne. Hierbij kan hij het niet laten om een klein grapje richting zijn collega Peter R. de Vries (63) te maken.

John deelt op zijn Instagram dat hij momenteel op weg is met zijn geliefden. “Na een veelbewogen jaar is het heerlijk met dierbaren in het zonnetje oud en nieuw te vieren. Ik wens iedereen een heel mooi en gezond jaar en doe voorzichtig met vuurwerk”, spreekt hij zijn volgers toe.

John van den Heuvel haalt uit naar Inez Weski: 'Complete onzin'
Lees ook

John van den Heuvel haalt uit naar Inez Weski: 'Complete onzin'

“Een special groet aan mijn collega Peter R. de Vries”, vervolgt John. “Die met zijn club Ajax een prachtig jaar had. In tegenstelling tot mijn club PSV.” Gelukkig heeft John wel iets, wat Peter weer niet had het afgelopen jaar. “Ik heb daarentegen weer meer beenruimte in het vliegtuig, Peter”, schrijft hij met een knipoog.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Peter uitte eerder dit jaar nog zijn ongenoegen over het gebrek aan beenruimte tijdens zijn vlucht met Transavia. Via Twitter deelde de misdaadverslaggever furieus zijn mening. Zoals dat gaat op het internet, ging dit natuurlijk viral en kon hij rekenen op flink wat commentaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
John van den HeuvelPeter R. de Vries