this is the voice

Ali B doet The Voice-kandidaat opmerkelijk voorstel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Voice of HollandAli B doet The Voice-kandidaat opmerkelijk voorstel
RTL

Hoewel The Voice-deelnemer Nelson Braveheart (27) vanavond helaas niet doorging naar de volgende ronde, was het voor hem alsnog een avond om niet snel meer te vergeten. Vlak voordat presentator Martijn Krabbé applaus voor hem wilde vragen, deed coach Ali B. hem een aanbod dat de zanger niet kon weerstaan.

"Dit is nog beter dan The Voice winnen"

Tijdens de keiharde Battles vanavond nam Brugklasbeatz het op tegen de 27-jarige entertainer Nelson met het nummer Despacito. Het optreden swingde de pan uit, maar toch kon coach Ali maar één van de twee meenemen. Hij besloot uiteindelijk te gaan voor de groep Brugklasbeatz, maar ook voor Nelson en zijn saxofoon was het geen slechte avond. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers The Voice kunnen zich niet inhouden na 'mini-truitje'
Lees ook

Kijkers The Voice kunnen zich niet inhouden na 'mini-truitje'

Toen de studio afscheid van hem wilde nemen, kwam de rapper met een bijzonder voorstel. Hij bood hem namelijk tien optredens aan in zijn show om 'zichzelf te bewijzen'. Volgens Lil' Kleine geen verkeerd aanbod. "Dit is nog beter dan The Voice winnen", grapte hij naar de andere coaches.

Nelson nam het aanbod dan ook maar al te graag aan. De entertainer verdient nu al geld met optredens in hotels en bars, maar wil het liefst fulltime met muziek bezig zijn. Hij is in ieder geval op de goede weg!

Lees meer over
Ali BLil KleineMartijn KrabbéThe Voice Of Holland