Surviving R. Kelly

Vriendinnen R. Kelly met elkaar op de vuist

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVriendinnen R. Kelly met elkaar op de vuist
RTL

De twee vriendinnen die nog altijd achter R. Kelly (53) staan, zijn elkaar volgens de New York Post woensdag in de haren gevlogen in hun appartement in Chicago.

“Je hebt het met een minderjarige gedaan, en die minderjarige was ik”

Een van de twee, Azriel Clary, nam de ruzie op. De opname kwamen terecht bij The Shade Room, dat het fragment via Instagram verspreidde. In de opnames beschuldigt Joycelyn Savage ervan seks met haar te hebben gehad terwijl ze minderjarig was.

Tweede deel R. Kelly-docu zorgt voor meer telefoontjes hulplijn
Lees ook

Tweede deel R. Kelly-docu zorgt voor meer telefoontjes hulplijn

Later is in de geluidsopnames te horen dat Azriel uitleg geeft over de ruzie, vermoedelijk aan de politie. Ze verklaart dat ze spullen van Robert Kelly kwam ophalen en opeens het mikpunt werd van een woede-aanval van Joycelyn. Daarop zou Azriel hebben geroepen: "Joycelyn, je gaat naar de gevangenis. Je hebt het met een minderjarige gedaan, en die minderjarige was ik. Je hebt het vaker gedaan, keer op keer." Uit het fragment wordt niet duidelijk of R. Kelly ook aanwezig was bij het vermoedelijke misbruik

Beide vrouwen zijn achter R. Kelly blijven staan na de documentaire Surviving R. Kelly, waarin meerdere ex-vriendinnen de zanger beschuldigen van seksueel en mentaal misbruik. Dat vond volgens de vrouwen in een aantal gevallen plaats toen ze nog minderjarig waren.
 

Bezorgde familieleden van de twee hebben meermaals in de media aangegeven dat ze denken dat de twee zijn gehersenspoeld.

Lees meer over
R. Kelly