baby on the way

Utopia-Romy showt groeiende babybuik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @romykoldenhof_Utopia-Romy showt groeiende babybuik
RTL

Het geduld van oud-Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek wordt nog even op de proef gesteld. Het koppel is in verwachting van een meisje, en kan niet wachten hun aanstaande wondertje te ontmoeten.

"Ik kan niet wachten om je te ontmoeten klein meisje"

Romy is momenteel zeven maanden zwanger en toont op Instagram haar groeiende babybuikje. Op de foto straalt de voormalig Utopia-ster, terwijl ze poseert met haar handen in haar zij. "Zeven maanden op de teller. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten klein meisje."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Utopia-Cees overleden op 65-jarige leeftijd
Lees ook

Utopia-Cees overleden op 65-jarige leeftijd

De tortelduifjes lieten afgelopen augustus via social media weten in verwachting te zijn. "Zo blij dat ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen! Ik ben zwanger!", schreef de aanstaande mama toen bij een zoete foto van zichzelf en haar vriend.

En hoewel het verliefde stel uitkijkt naar de komst van hun kleintje, is Romy wel een beetje angstig. "Ik denk dat het heel veel pijn gaat doen", vertelde ze aan RTL Boulevard. Daarom stuurde wij de flamboyante Louisa Janssen naar Nijmegen om de aanstaande ouders alvast een paar tips te geven. Bekijk de video hieronder: