stuurloos

Temptation-Joshua geeft duidelijkheid over heftig ongeluk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Stefanie Lisabeth/RTLTemptation-Joshua geeft duidelijkheid over heftig ongeluk
RTL

Dat het flink mis had kunnen gaan met Joshua Feytons (23) wordt heftig duidelijk uit zijn Instagram Stories. De Temptation Island-hunk deelt met zijn volgers hoe het nu met hem gaat, maar ook beelden van het auto-ongeluk dat hem fataal had kunnen worden.

"Ik ben heel blij dat ik vandaag nog dit bericht kan uitbrengen met lucht in m’n longen en nog een toekomst te leven"

"Ik ben de laatste dagen een beetje afwezig geweest", begint Joshua zijn verhaal. "Ik ben afgelopen woensdag in een auto-ongeluk gekomen, waardoor ik tegen een vangrail gekomen ben." De Temptation Island-deelnemer was "buiten bewustzijn" door het incident en heeft behoorlijk wat schade aan zowel zichzelf als aan zijn auto opgelopen. "Ik heb twee gebroken wervels, zes breuken in mijn arm. Ik heb een gebroken neus. Ik ben blij dat ik nog leef."

© Instagram @joshuafeytons

Joshua deelt ook foto's van hoe zijn auto er nu aan toe is, en dat is niet best. "Dus ik ben heel blij dat ik vandaag nog dit bericht kan uitbrengen met lucht in m’n longen en nog een toekomst te leven", gaat de Temptation-hunk verder. "Bij dezen wil ik iedereen bedanken voor de leuke berichtjes die ik heb gehad de afgelopen dagen. Dat betekent heel veel. Ik ga me nu goed samenstellen, zodat ik goed kan herstellen en de oude Joshua kan worden. Veel liefde."

© Instagram @joshuafeytons

Joshua mag nu dan in een heftige periode zitten, zijn Temptation-collega Pommeline heeft het net achter de rug. De blondine vertelt erover in Temptation Gossip, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Temptation IslandAutoInstagram