't Is de waarheid

Leontine Borsato: 'We hebben affaire achter ons gelaten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeontine Borsato: 'We hebben affaire achter ons gelaten'
RTL

Leontine Borsato (52) heeft voor het eerst gereageerd op de affaire van haar man Marco Borsato (53) en pianiste Iris Hond (32). In de LINDA. vertelt ze dat ze er inmiddels helemaal overheen is. “Ik ben dankbaar voor alle hartverwarmende reacties.”

"Ik ben dankbaar voor alle hartverwarmende reacties"

In het tijdschrift zegt Leontine dat ze helemaal klaar is met de verhalen over Marco en Iris. “De affaire hebben we achter ons gelaten. Het was bovendien tien jaar geleden”, vertelt ze.

Marco en Leontine Borsato over scheidingsgeruchten: 'Onzin'
Lees ook

Marco en Leontine Borsato over scheidingsgeruchten: 'Onzin'

Volgens Leontine heeft het voorval ervoor gezorgd dat hun relatie een stuk sterker is geworden. “Het heeft ons gebracht dat we met elkaar verder wilden”, vervolgt ze. “Ik ben wel dankbaar voor alle hartverwarmende reacties.”

Toch deden er de nodige scheidingsgeruchten de ronde, maar tegenover RTL Boulevard heeft het stel eerder al laten weten dat er niets van deze geruchten klopt. “Dat is onzin”, lieten zowel het management van Marco als die van Leontine desgevraagd weten.

De familie Borsato gaat door een moeilijke periode. Niet alleen speelde de affaire hen parten, ook de gezondheid van de zanger heeft een flinke klap gekregen. Onlangs werd bekend dat Marco kampt met een burn-out, in de video hieronder zie je er alles over:

Lees meer over
Leontine BorsatoMarco Borsato