hartverscheurend

Céline Dion brengt emotionele ode aan overleden moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCéline Dion brengt emotionele ode aan overleden moeder
RTL

Ze krijgt voor de zoveelste keer een drama voor haar kiezen. Na het overlijden van haar echtgenoot René Angélil en de dood van haar broer Daniel verliest Céline Dion (51) nu haar moeder. Op Twitter deelt ze een emotioneel eerbetoon aan Thérèse Tanguay Dion.

"Ik hou van je, mama"

De zangeres zingt 'Somewhere Over The Rainbow' voor haar moeder en deelt de beelden op Twitter. De moeder van de 51-jarige overleed op 92-jarige leeftijd. Thérèse zou al maanden lang kampen met gezondheidsproblemen, waaronder geheugenverlies, verminderd zicht en gehoor. De Franse dame had maar liefst 14 kinderen gekregen. "Ik hou van je, mama", schrijft Céline bij het hartverscheurende filmpje. Het is een bijzondere ode aan haar overleden moeder Thérèse.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Céline Dion na zeventien jaar weer op nummer één
Lees ook

Céline Dion na zeventien jaar weer op nummer één

Céline begon haar glansrijke carrière ooit met een eerbetoon aan haar moeder. Het nummer Ce n'était qu'un rêve was de eerste grote hit die de zangeres had geschreven en was opgedragen aan Thérèse. Ook opvallend: de moeder van Céline overleed op precies dezelfde dag als Daniel, de broer van Céline die vier jaar geleden stierf. Twee dagen voor het overlijden van Daniel verloor de zangeres haar echtgenoot René. 

In de video hieronder vertelt Céline openhartig over het verlies van haar echtgenoot. 

Lees meer over
Céline DionMoederLiefdeFamilieDood