RODE KNOP

Sanne Hans wil terug in The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSanne Hans wil terug in The Voice
RTL

De zangeres heeft interesse om weer plaats te nemen op de rode draaistoel van The Voice of Holland. Dat heeft Sanne Hans (35), voor velen ook wel bekend als Miss Montreal, verteld voor de camera van Shownieuws.

"Ik merk wel dat ik The Voice mis"

Het plan was dat Sanne na één seizoen afwezigheid weer zou terugkeren in de talentenjacht. Maar dat is anders gegaan. Lil' Kleine (25), die haar verving, houdt haar plek in de jury nog steeds bezet. Wie weet komt daar verandering in, want de coaching skills van de rapper liggen de laatste tijd nogal onder vuur. 

Anouk over TVOH-ruzie met Lil' Kleine: 'Wat een sensatie'
Lees ook

Anouk over TVOH-ruzie met Lil' Kleine: 'Wat een sensatie'

Sanne zelf ziet het in ieder geval wel zitten om weer plaats te nemen op de draaistoel, mits er eentje vrij komt. "Als er plek is: ik bied me aan, want ik wil dat echt wel weer doen. Ik merk wel dat ik dat wel mis", vertelt de zangeres.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Weliswaar is Sanne niet te zien in het huidige seizoen van The Voice of Holland, ze zit wél als jurylid in het komende seizoen van The Voice Kids.

Het gerucht dat het niet lekker botert met Lil' Kleine als jurylid in het programma, doet al langere tijd de ronde. Zo zou hij ruzie hebben gemaakt met coach Anouk (44). Hij zou haar backstage uitgescholden hebben. Vóór de schermen was er ook al wat spanning tussen de twee, zoals je ziet in de video hieronder.

Lees meer over
Sanne HansMiss MontrealLil KleineRTL GroupThe Voice Of Holland