love is in the wijn

Verliefde MAFS-Thierry: 'Het is alsof we elkaar al jaren kennen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married At First Sight / RTLVerliefde MAFS-Thierry: 'Het is alsof we elkaar al jaren kennen'
RTL

Married At First Sight-koppel Sanne en Thierry hebben geen geheimen meer voor elkaar. Het jawoord is gegeven en de kersverse bruid en bruidegom genieten momenteel van een romantische huwelijksreis in Italië. En de liefde spát er gewoon vanaf.

"Het is alsof we elkaar al jaren kennen”

In de aflevering van maandagavond is te zien hoe de tortelduifjes samen een rondleiding krijgen door een schitterende wijngaard, aan de rand van de Vesuvius. Hoewel de twee elkaar pas net kennen, lopen ze hand in hand door de wijnvelden alsof ze al jaren samen zijn. Het mag duidelijk zijn dat de experts hun werk goed gedaan hebben, de vonken vliegen er vanaf. 

"Het voelt nog steeds zoals vanaf moment één: gezellig, vertrouwd en er is een goede klik, we hebben het naar ons zin en lachen veel. Het is heel bizar, maar het is alsof we elkaar al jaren kennen”, spreekt Thierry verliefd.

Vuurwerk tussen MAFS-Thierry en Sanne tijdens huwelijksreis
Lees ook

Vuurwerk tussen MAFS-Thierry en Sanne tijdens huwelijksreis

Ook bij Chantal en Henk lijkt het alsof cupido raak heeft geschoten. "Dit hoort gewoon bij elkaar”, vertelt de moeder van Henk aan presentator Carlo. Volgens haar hoeft niemand zich zorgen te maken en zijn de twee een match made in heaven. Chantal heeft zelf ook niks te klagen, want haar bruidegom voldoet aan al haar wensen. "Geen neushaar, dus tot nu toe is het hartstikke leuk”, vertelt ze met een grote glimlach voor de camera. En ook hun liefde voor Nederlandse muziek bindt hen samen. “Ik heb er wel heel veel vertrouwen in”, ziet ook Henk het positief in.

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4. Kijk de aflevering van vanavond hier terug of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Carlo BoszhardMarried at First Sight