temptation drama

Wéér Love Island-ster gevraagd voor Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van OrmondtWéér Love Island-ster gevraagd voor Temptation Island VIPS
RTL

Hoewel de toekomst van Temptation Island VIPS nog onzeker is, gaan er in de wandelgangen al flink wat namen rond over eventuele deelnemers. Aan indebuurt vertelt Love Island-winnaar Floor Masselink (24) dat óók zij gevraagd is voor de ultieme relatietest.

"Dat ga ik écht niet doen"

Sinds haar deelname aan Love Island zijn er flink wat deuren opengegaan voor de 24-jarige. Hoewel het eenmaal terug in Nederland even wennen was - "Ik was nergens meer anoniem en moest er heel erg aan wennen om overal aangesproken te worden" - kijkt Floor zonder spijt terug op haar deelname. Toch moet ze er niet aan denken om nog een keertje aan een realityprogramma mee te doen.

De mogelijkheid was er wel geweest, zo onthult ze in het interview. "Ik ben gevraagd voor Temptation Island, maar dat ga ik écht niet doen. Het lijkt me wel heel cool om mee te doen aan Expeditie Robinson", aldus Floor.

It's official tussen Temptation-Daniëlle en Love Island-Daniël
Lees ook

It's official tussen Temptation-Daniëlle en Love Island-Daniël

Bijna drie weken was Floor te zien in het programma. Vanaf dag één was ze een koppeltje met Daniël. Hoewel de twee smoorverliefd op elkaar waren en zelfs met de winst ervan doorgingen, bleek eenmaal terug in Nederland het vuur snel gedoofd. "Daniël en ik werden heel erg geleefd de weken na Love Island. We moesten overal samen verschijnen en eigenlijk waren we meer collega’s dan een stel", blikt ze terug in hetzelfde interview. "Het was geen relatiemateriaal, we hebben het geprobeerd (...) We hebben een leuke tijd gehad, maar het is wel prima zo. En nee, we hebben geen contact meer met elkaar."

Eerder werden ook al Jarne en Matthy en Kelly uit seizoen een gevraagd voor het programma. Mac en Luca uit het tweede seizoen lieten een tijdje geleden in Grazia weten eveneens benaderd te zijn.

Toen Floor nog samen was met Daniël deed ze haar verhaal in de Love Check-up. Bekijk de video hieronder.

Lees meer over
Love IslandTemptation Island VIPS