geen moon- maar catwalk

Paris Jackson maakt catwalkdebuut tijdens show Jean Paul Gaultier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesParis Jackson maakt catwalkdebuut tijdens show Jean Paul Gaultier
RTL

Jean Paul Gaultier (67) heeft vele talenten en afscheid nemen kan ook zeker aan dat lijstje worden toegevoegd. De modeontwerper stopt na vijftig jaar en trommelde voor zijn laatste show een hele waslijst aan sterren op. Een daarvan was niemand minder dan Paris Jackson (21), die hiermee haar debuut op de catwalk maakte.

De dochter van wijlen Michael Jackson timmert in Amerika al aardig aan de weg als zowel model en zangeres. Toch zagen we haar niet eerder op de catwalk shinen. Gisteravond wel, en shinen deed ze.

Paris hoefde niet ver uit haar comfort zone te stappen voor Jean Paul. Ze droeg namelijk een outfit die ze ook zomaar in haar dagelijkse leven aan zou kunnen trekken: een broek van slangenhuid, een lange mantel en talisman-achtige sieraden om haar polsen. Tegenover Miss Vogue verklaarde ze dat ze deze ervaring voor geen goud had willen missen: “Natuurlijk was het een no-brainer. Ik was en ben absoluut vereerd.”

Paris Jackson haalt uit naar volgers
Lees ook

Paris Jackson haalt uit naar volgers

“Ik was erg nerveus tijdens de casting, maar toen ik de uiteindelijke outfit aanhad voelde het erg natuurlijk.” Toen ze te horen kreeg dat ze de show mocht gaan doen was ze razend enthousiast. “Ik schreeuwde het bijna uit van enthousiasme. Deze hele ervaring zal ik nooit vergeten", vervolgt Paris. 

© Getty Images

Naast Paris Jackson gaven ook Mylène Farmer, Amanda Lear, Coca Rocha, Karlie Kloss en Gigi Hadid acte de présence tijdens de allerlaatste show van Jean Paul Gaultier. 

Lees meer over
Paris JacksonMode