'blij dat ik nog leef'

Heftige beelden: Temptation-Joshua deelt video van ongeluk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stefanie Lisabeth/RTLHeftige beelden: Temptation-Joshua deelt video van ongeluk
RTL

Voormalig Temptation Island-deelnemer Joshua Feytons (23) was onlangs betrokken bij een heftig ongeluk. Hij vertelde eerder al hoe erg het had kunnen aflopen. Nu hij van de grootste schok is bijgekomen, plaatst hij beelden van vlak na het ongeluk. Daarin is te zien dat het inderdaad kantje boord was voor Joshua.

"Ik had de dood nodig om het leven echt te omarmen"

“Ik had de dood nodig om het leven echt te omarmen”, schrijft Joshua bij een dashcam-filmpje. “Mijn auto-ongeluk heeft mijn wereld op een positieve manier veranderd. Ik herinner me niets meer. Ik weet dat ik om 11:00 uur in de auto stapte en vijf uur later wakker werd in het ziekenhuis.”

Temptation-Joshua geeft update: 'Ik ben blij dat ik nog leef'
Lees ook

Temptation-Joshua geeft update: 'Ik ben blij dat ik nog leef'

Op de beelden is te zien hoe een auto komt aanrijden richting de plek van het ongeluk. Op de weg liggen flink wat brokstukken van de auto en we zien Joshua beduusd en met bebloede handen op de weg staan. Hij wordt vervolgens afgevoerd met een ambulance naar het ziekenhuis, waar hij naar eigen zeggen dus vijf uur later wakker werd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder liet Joshua al weten betrokken te zijn geweest bij een heftig ongeluk. "Ik ben afgelopen woensdag in een auto-ongeluk gekomen, waardoor ik tegen een vangrail gekomen ben." De Temptation Island-deelnemer was "buiten bewustzijn" door het incident en heeft behoorlijk wat schade aan zowel zichzelf als aan zijn auto opgelopen. "Ik heb twee gebroken wervels, zes breuken in mijn arm. Ik heb een gebroken neus. Ik ben blij dat ik nog leef."

Een andere deelnemer van Temptation Island maakte ook iets heftigs mee, net als Joshua. Het verhaal van Stewie zie je hieronder.

Lees meer over
Verkeersongevallen