de strijd der titanen

Expeditie Robinson NL vs BE gaat stap verder dan normale reeks

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandExpeditie Robinson NL vs BE gaat stap verder dan normale reeks
RTL

Expeditie Robinson NL vs BE is gisteravond van start gegaan op Videoland. De nieuwe reeks van het populaire programma lijkt nóg spectaculairder dan de normale versie die we op tv zien. Dit is waarom.

In de Videoland-versie volgen we acht Nederlandse en acht Vlaamse kandidaten. De strijd begint meteen, want de tegenstanders kunnen elkaars bloed wel drinken. De twee groepen vertrouwen elkaar voor geen meter. Er wordt zelfs gezegd dat ze elkaar kapot willen maken. Dat belooft dus wat.

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson NL vs BE
Lees ook

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson NL vs BE

De normale versie van Expeditie Robinson is natuurlijk al zwaar. Kandidaten zitten dertig dagen op een eiland met bijna geen voedsel, zware proeven en ook nog eens een heleboel verveling. In de nieuwe reeks gaat het nóg een stapje verder. De kandidaten beginnen namelijk zonder vuurstick. Zie dan maar eens een bananenpannenkoekje te bakken.

De proeven zijn ook allemaal nog een stukje zwaarder dan in de BN’er-versie. In de allereerste proef worden de kandidaten bijvoorbeeld ingegraven op het strand. En dat terwijl er allemaal krabben voorbij kruipen!

De eerste aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE zie je nu bij Videoland.

Geraldine Kemper presenteert het programma. We spraken haar over Expeditie Robinson NL vs BE.

Lees meer over
Expeditie Robinson