op de proef gesteld

Wie wint de eerste bloedstollende immuniteitsproef in Expeditie?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandWie wint de eerste bloedstollende immuniteitsproef in Expeditie?
RTL

Vorige week barstte de strijd los om de titel Robinson 2020 in het exclusieve Videoland-seizoen 'Expeditie Robinson NL vs BE'. De toon werd meteen gezet met een heftige race waarin veel op het spel stond. Vanavond gaat de strijd tussen de twee landen verder en vindt de eerste immuniteitsproef plaats.

Het was een interessante eerste aflevering afgelopen week, zowel voor de winnaars als voor de verliezers. De Vlaamse Ruth kwam tijdens de eerste opdracht als sterkste uit de bus en won voor haar kamp het geliefde eiland met volle survivalkist én de onmisbare vuurstick. Jammer genoeg betekende de winst van Ruth dat het Nederlandse team verbannen werd naar een nieuw eiland, zonder eerdergenoemde vuurstick.

Omdat Nelleke en Natassia de proef het minst goed aflegden, kregen zij een onaangename verrassing voor hun kiezen. De twee moesten namelijk van kamp wisselen, waardoor Natassia nu als enige Vlaamse in het Nederlandse kamp zit en de Nederlandse Nelleke tussen alleen maar Belgen zit.

'Kees van der Spek weer gevraagd voor Expeditie Robinson'
Lees ook

'Kees van der Spek weer gevraagd voor Expeditie Robinson'

Hoewel het Nederlandse Kamp Zuid moet overleven zonder vuur, geniet Kamp Noord volop van hun 'luxere' eiland. Ondanks hun eerdere winst moeten ze vanavond weer alles op alles zetten tijdens de eerste bloedstollende immuniteitsproef, waar de kampen strijden om die felbegeerde immuniteitstotem.

Dat doen ze niet voor niets, want al op de eerste eilandraad wordt er meedogenloos gestemd. Wie ontvangt de meeste stemmen en wordt keihard als eerste weggestemd door zijn medekandidaten?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Expeditie Robinson-winnaar Hugo Kennis keek alvast naar de bloedstollende proef:

Acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen gaan in het exclusieve Videoland-seizoen Expeditie Robinson NL vs BE de strijd met elkaar aan, waarin niets of niemand wordt gespaard. De presentatie is in handen van Geraldine Kemper en Bartel van Riet.

Kijk iedere donderdagavond een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE exclusief bij Videoland. 

Lees meer over
Geraldine KemperExpeditie Robinson