afspraken maken

Dit is de First Dates-vlam van Giel Beelen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARA / Warner Bros. NederlandDit is de First Dates-vlam van Giel Beelen
RTL

Maik de Boer, Sipke Jan Bousema, Giel Beelen en een aantal andere BN'ers doen op Valentijnsdag mee aan de eenmalige BN’er-versie van 'First Dates'. Voor radio-dj Giel (42) was dat een verrassende ervaring, want hij had geen idee wat het programma inhield...

"Waarom zou ik ineens niet durven?"

Zijn deelname is opvallend, want eerder ontkende hij de geruchten nog stellig. Wij vroegen hem hoe hij toch zo rigoureus van gedachten heeft kunnen veranderen. Giel laat weten: "Onder die post en onder dat ding kwamen zoveel reacties van: ‘Hoezo ga je niet meedoen? Jij durft toch altijd alles, waarom niet? Ook mijn team kijkt het programma graag. Ik had het nog nooit gezien, ik dacht dat het een soort speed-date-achting ding was. Maar toen begreep ik dat ze echt moeite gingen doen. Dus toen dacht ik: ja, waarom ook niet. Waarom zou ik ineens niet durven?'"

“Ik had van tevoren wel spijt, dat was gewoon pure angst", vertelt Giel ons ook nog. "Natuurlijk is het wat anders dan normaal, maar je zit wel tegenover iemand die je leert kennen."

Maik de Boer en Sipke Jan Bousema deelnemers First Dates BN'ers
Lees ook

Maik de Boer en Sipke Jan Bousema deelnemers First Dates BN'ers

Of hij tijdens het programma de liefde ook heeft gevonden, daar doet hij nog mysterieus over. Volgens Shownieuws zou hij het erg gezellig hebben met Malou Brantjes. Hierop reageerde de radioman met: "Ik zeg niet volmondig nee, maar ik ontken het ook niet." 

Malou laat zelf via Instagram weten dat de twee inderdaad op date zijn geweest. "Gaat opeens mijn hoofd en naam viraal!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De special met bekende Nederlanders is eenmalig te zien op Valentijnsdag bij BNNVARA om 19.25 uur.

Lees meer over
Giel Beelen